Melnais metāls, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Madonas laukceltnieks, SIA, Veikals

Saules 61, Madona, Madonas nov. LV-4801
Metāls Madonā. Melno metālu velmējumu tirdzniecība., Caurules, stieples, stieņi, sloksnes, metāla izstrādājumi, metāls , metāli. Armatūras sieti.

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Sporta inventāra veikali Rīgā. Interneta veikals. Trenažieri. Novuss. Bērnu preces. Matu griešanas ierīces. Idejas dāvanām, Sports un tūrisms, Trenažieri, Tenisa galdi, Boksa un austrumu cīņas inventārs, Spēļu galdi, novuss, Zemūdens peldēšanas inventārs, Basketbols, Bumbas, Lukturi, Volejbols, Novusa galdi, kur pirkt?, Šaha spēle, Laivas,

R.L.M., SIA, Veikals un autoserviss

Patversmes 8, Rīga LV-1005
Motora aizsargi, motora aizsargu ražošana, motora aizsargu uzstādīšana, triecienizturīgi motora aizsargi, kompozītmateriāla motora aizsargi, kartera aizsargi, transmisijas aizsargi, dzinēja kartera aizsargi, auto rezerves daļu tirdzniecība, aizsargpannas, kompozīta pagrabs, ekopagrabs, tilpnes un rezervuāri, cisternas, savākšanas

SIA “ND METALIKA”, apkures katlu un iekārtu ražošana Tukumā

Stacijas 12b, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
, akumulācijas tvertnes, pirts krāsnis, kurināmā padeves iekārtas, granulu tvertnes, siltumtehnika, metāls

RGJ, SIA

Krustpils 141b, Rīga LV-1057
Viensienu nerūsējošā tērauda dūmvadi, Dubultsienu izolējošie dūmvadi, Melnā tērauda pievienojuma caurules, Ovālas formas nerūsējošā tērauda oderes, Ūdens Boileri, Aksesuāri, Apkure, siltums caurule, krāsns pieslēgumi, Dūmvadi, caurules, nerūsējošā tērauda caurules, savienošanas adapteris, Adapters, dūmvadu jumtiņš, Kondensāta

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Melnais metāls , velmēts tērauds, alumīnija tirdzniecība, tērauda tirdzniecība, lokšņu tērauds, lokšņu, alumīnijs, celtniecības un remonta darbi, metal, tērauda stieņu, bezšuvju caurules, kalibrētais tērauds, melnais

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Akmeņkaļu darbnīcas, pieminekļi, kapu pieminekļu izgatavošana, kapu apmales, dārza skulptūras, akmeņkaļi, akmens apstrāde, interjera priekšmeti, akmens kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapakmeņu izgatavošana, kapu pieminekļi no zāģētām laukakmens plāksnēm, kapu pieminekļi no granīta blokiem, laukakmeņu pieminekļi, dabīgu akmeņu kapu

GP Services, SIA

Padures 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Metālapstrāde, metālapstrādes pakalpojumi, metāla zāģēšana, metāla urbšana, metināšana ar pusautomātu, velosipēdu margas, kāpņu margas melnā metāla margas, jumta konstrukcijas, jumta pārsedze, metāla jumta konstrukcijas, metāla galds, metāla sols, metāla griešana ar plazmu, jaunaudžu kopšana, jaunaudžu apstādīšana. 

Metala grafika, SIA

Rencēnu 23C, Rīga LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

Almita, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic visdažādāko darbu spektru metālapstrādē: virpošanas, frēzēšanas un metināšanas darbus. Mēs spējam izpildīt jebkurus uzstādītos uzdevumus metālapstrādē ar izcilo precizitāti un ražoto produktu augsto kvalitāti. Tieši tas raksturo mūs kā mūsdienīgo un drošo partneri metālapstrādes jomā. Mēs esam ieinteresēti ilgtermiņa sadarbības veidošanā, tāpēc mūsu uzņēmuma prioritātes ir produkcijas augsta kvalitāte, individuāla pieeja katram klientam un pasūtījumu izpilde īsākajos termiņos. Mēs piedāvājam jebkuras sarežģītības metināšanas pakalpojumus saskaņā ar pasūtītāja skicēm un rasējumiem. Metināšanas darbi var būt paveikti gan individuāla pasūtījuma , gan komplekso metālapstrādes pakalpojumu sniegšanas ietvaros. Izpildām jebkuras sarežģītības metāla virpošanas un frēzēšanas darbus pēc pasūtījuma kvalitatīvi un savlaicīgi. Detaļu ražošana tiek veikta uz mūsdienīga CNC aprīkojuma. Visa produkcija pakļaujas stingrai kvalitātes kontrolei visu virpošanas posmā. Metāla virpošanas tehniskā kontrole ļauj mums garantēt sniegto pakalpojumu kvalitāti. Pieņemam pasūtījumus uz detaļu virpošanas apstrādi un galaproduktu ražošanu no dažādiem materiāliem: melniem un krāsainiem metāliem, dažādiem sakausējumiem, kā arī no polimēriem. Metāla detaļu Metināšana, virpošana, frēzēšana Latvijā.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

MARTAS MĒBELES, Mēbeļu salons

Rīgas 1, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Mēbeles, mēbeļu tirdzniecība, mājas mēbeles, biroja mēbeles, virtuves, dīvāni, lamināta mēbeles, lētas mēbeles. Mājas mēbeles, mājas mēbeļu tirdzniecība. Guļamistabas iekārtas, gultas, matrači, pufi, paklāji, kumodes, lampas. Sekcijas, plauktu sistēmas. Dīvāni, atpūtas krēsli, ādas dīvāni, izvelkamie dīvāni. Priekšnama mēbeles,

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

VM metāls, SIA

Krustpils 35, Rīga, LV-1073
Piedāvājam šādus izstrādājumus:: ✓ profila caurules, ✓ apaļas caurules, ✓ leņķus, ✓ armatūru, ✓ sijas, ✓ U-profila sijas, ✓ loksnes, ✓ apaļstieņus, ✓ kvadrāta un sešstūru profilus, ✓ plakandzelzi. Par uzņēmumu:

SIA “VM metāls” ir uzņēmums ar lielu pieredzi melno metālu izstrādājumu tirdzniecībā. Mūsu piegādātāju lokā ir uzņēmumi no NVS un Eiropas valstīm.